Som skulptør har jeg altid været fascineret af H. C. Andersens eventyr. Eventyrerne kan sætte fantasien i gang og formidle vigtige budskaber. Derfor har jeg skabt en serie skulpturer, der tager udgangspunkt i nogle af de mest elskede eventyr.

Jeg har valgt 10 eventyr som jeg har nyfortolket på min måde. Det er Prinsessen på ærten, Den lille pige med svovlstikkerne, Den grimme ælling, Den standhaftige tinsoldat, Den flyvende kuffert, Nattergalen, Svinedrengen, Konen med Æggene, Tommelise og Den lille Havfrue. Jeg har valgt at arbejde i bronze da dette materiale giver skulpturerne en varighed der matcher eventyrernes evne til at formidle deres budskaber i generationer.

Jeg gør meget ud af at fange essensen i H.C. Andersens eventyr i mine skulpturer og give dem et twist, og jeg håber, at de kan give dig en mulighed for at genopleve eventyrene på en ny måde og måske endda give dem nye perspektiver i historierne.

Alle 10 skulpturer kan bestilles hos FJ Kunst.