Ny kan du bestille 10 forskellige skulpturer i bronze af figurerne i H C Andersens eventyr. Det er en unik mulighed for at erhverve et minde for livet.

Skulptør Flemming Jørgensen har skabt disse skulpturer, som en nyfortolkning af de mest kendte H C Andersen eventyr.

Med min uddannelse som stempelgravør herunder Kunsthåndværkerskolen og reklametegner på Akademiet for Fri og Merkantil Kunst har jeg opnået en stor viden om kunst, kultur og grafisk design, som jeg bringer med ind i mine skulptur

Alt i alt er mine skulpturer en fantastisk blanding af teknisk ekspertise og kunstnerisk flair, der vil være en bemærkelsesværdig tilføjelse til enhver samling eller udstilling. Hvis du er interesseret i at se mine værker, er du velkommen til at besøge mine udstillinger eller kontakte mig.

Figurerne i H C Andersens eventyr er kendt af
de fleste. Eventyrerne er små fine fortællinger med en morale vi alle kan nikke genkendende til. Derfor har jeg valg at fortolke de mest kendte figurer fra eventyrene.

En skulptur i bronze er nok noget af det der har den længste holdbarhed. Den vil være et minde for livet.

Bestilling

Kunne du tænke dig at købe en H.C. Andersen skulptur, kan du bestille et værk her.