Som skulptør med over 12 års erfaring har jeg nu forpligtet mig 100% til mit håndværk. Jeg elsker at udforske nye former og materialer og skabe organiske og fascinerende skulpturer. Uanset om det er bronze, afrikansk fedtsten, granit eller Yton, bruger jeg kun de bedste materialer til mine værker.MIN BAGGRUND

 

 

Min baggrund som uddannet stempelgravør herunder Kunsthåndværkerskolen samt uddannet reklametegner på Akademiet for Fri og Merkantil kunst, giver mig en unik forståelse for typografi, form og grafisk design, som jeg også inddrager i mine kunstværker. Jeg har også været en del af grundlæggelsen af foreningen KUL´TOUR i Taastrup og har udstillet mine værker på forskellige gallerier gennem årene.

Som fast udstiller i Galleri Kingo har jeg skabt en række smukke og imponerende skulpturer. Hvis du er på udkig efter et unikt kunstværk til dit hjem, din have eller din virksomhed, vil jeg være mere end glad for at hjælpe dig med at finde den perfekte skulptur.

Kontakt mig gerne på tlf. 40 75 95 25 eller på mail fj@fjkunst.dk for at høre mere om mine skulpturer og priser.

Kunsthistorie på ét semester efterår 2022 på Folkeuniversitetet i Emdrup

Forelæsningerne omhandlede først og fremmest maleri, skulptur og arkitektur: Renæssance og manierisme, barok og rokoko, klassicisme og romantik, realisme og impressionisme, symbolisme og ekspressionisme, kubisme og futurisme, surrealisme samt kunst og arkitektur i dag.

 

Flemming Jørgensen, skulptør